Adam Scott se dělí o vítězství s caddiem Stevem Williamsem

Po tříleté spolupráci, díky níž se Adam Scott stal prvním vítězem Masters narozeným v Austrálii, se bývalá světová jednička a caddie Steve Williams rozešli.

Scott to oznámil v prohlášení zveřejněném ve středu ráno.

"Steve byl nedílnou součástí mého týmu v období, kdy jsem si splnil některé ze svých životních golfových cílů," uvedl Scott ve svém prohlášení. "Jeho obětavost a profesionalita byly nezpochybnitelné a jeho přátelství si velmi vážím. Naše priority a životní etapy jsou nyní odlišné, a proto jsme se rozhodli, že je nejlepší čas ukončit naši spolupráci."

Scott najal Williamse v roce 2011 krátce poté, co ho Tiger Woods vyhodil poté, co společně vyhráli 13 majorů.

Williams v uplynulém roce prohlásil, že se chystá brzy omezit své caddie povinnosti a přestěhovat se domů na rodný Nový Zéland, aby mohl trávit více času se svou rodinou.

Brian Wacker ze serveru PGATour.com přinesl od Williamse tuto zprávu po Scottově rozhodnutí přerušit spolupráci:

"Po podrobné diskusi s Adamem bylo zřejmé, že můj plán nebude odpovídat Adamovým požadavkům, a proto jsme se rozhodli ukončit naši spolupráci," řekl Williams. "To, že jsem dělal caddicka prvnímu Australanovi, který vyhrál Masters, je pro mě vrcholem kariéry a vzpomínkou, na kterou budu navždy vzpomínat. Pokud by se naskytla vhodná příležitost, zvážil bych v budoucnu caddying na částečný úvazek."

T.J. Auclair je seniorním interaktivním producentem pro PGA.com a profesionálnímu golfu se věnuje od roku 1998, kdy navštívil více než 60 major šampionátů. Můžete ho sledovat na Twitteru, @tjauclair.

Původní článek: http://www.pga.com/news/golf-buzz/after-three-years-adam-scott-parts-ways-caddie-steve-williams

Líbilo se vám to? Sdílejte to!

Zanechat komentář

cs_CZCS